Életmód

5 bevált trükk arra az esetre, ha megőrülsz valakiért, de ő nem veszi az adást

Kevés lehangolóbb dolog van annál, mint amikor valakinél nyomulunk, az illető azonban nem fogja fel érzéseinket. Íme néhány hasznos trükk erre az esetre






Vannak azonban olyan, régóta bevált kerítő taktikák, amelyek működhetnek azoknál, akiknek kell egy kis lökést adni ahhoz, hogy kapcsoljanak – írja az Elite Daily .

 

 

1.
Az „ódivatú” szemezés még mindig működik
Az on-line világában, a randivonalak világában van, akinek nehezére esik, hogyan lépjen kapcsolatba a másikkal hagyományos módon. Brooke Wise randiguru szerint semmi sem jobb a klasszikus szemezésnél, a szexi pillogásnál. Ne feledjük el a flörtölés régi trükkjeit, a másik aktív hallgatását, a beszélgetést a kölcsönös érdeklődési témákról, miközben bedobjuk a szemkontaktust, mosolygunk, nevetünk, megnevettetjük a másikat, esetleg meghívjuk egy italra, elkérjük a telefonszámát. Mindezek olyan jelek, amelyek érdeklődésünket jelzik. Tehát, mielőtt úgy érezzük, hogy nem veszik az adásunkat, bizonyosodjunk meg arról, hogy a megfelelő jeleket küldtük-e.
2.
Vigyázzunk az apró negatív jelekre!
Napjainkban, amikor telefonfüggés már világméretű járvánnyá válik, ügyeljünk arra, hogy ismerkedés közbe ne kedvenc kütyünket piszkáljuk, még ha nehéz is a kísértésnek ellenállni. Wise szerint ugyanis ez a legbiztosabb jele annak, hogy a kiszemelt nem is olyan érdekes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.
Hagyjunk időt a kiszemeltnek, ha valóban érdekel
Lehet, hogy flörtöltünk, amibe belefér, és mégsem értünk el eredményt. Ilyenkor ki kell lépnünk a komfort-zónánkból – tanácsolja Stef Safran Chicagóból, aki szerint segíthet egy közös program kezdeményezése, a „randevú” nyomása nélkül, és ha jól érzik magukat együtt, az reménykeltő lehet a jövőre nézve.
4.
Egy gyengéd érintés is jól sülhet el
Safrannak meggyőződése felkelhetjük a másik érdeklődését egy apró, gyengéd érintéssel. A kéz vagy a váll megérintése, amely kölcsönösen örömet okoz, sokat jelenthet egy születendő kapcsolatban, mert általa beindul az elektromos áramlás, és ezáltal jeleinknek nagyobb az esélye arra, hogy célt érjenek.




5.
Ha minden kötél szakad, jöjjön a személyes beszélgetés
Ha úgy érezzük, hogy jeleinkről nem vesznek tudomást, vagy nem értik meg őket, Safran azt ajánlja, hogy beszéljünk szemtől szembe, inkább mintsem sms-ekkel, vagy közösségi hálón keresztül kommunikáljunk. Márcsak azért is, mert a személyes beszélgetés során rögtön láthatjuk a másik reakcióját, de ha az ember leendő partnere szemébe néz, őszintébb és jobban át is gondolja a mondatát, mintha egy gyenge pillanatában, ne adj’isten részegen, elküld valami ostoba szöveget.

 

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?