Ezoterika

Szeptemberi horoszkóp: Erre számíthatnak a csillagjegyek az ősz első hónapjában!

 
 
Szeptemberi horoszkóp! Erre számíts az idei ősz első hónapjában!
Szeptemberi horoszkóp: Erre számíthatnak a csillagjegyek az ősz első hónapjában!
 
Asztrális szempontokból az idei szeptember nyugodtnak ígérkezik, ezért nem kell kapkodni, sietni sehova. Több dolog is letisztul, jó irányba fog elmozdulni. Bátrabbak, pozitívabbak, kreatívak lehetünk, amiben segít a Kos jegyében, szeptember 9-én kialakuló Telihold. Lássuk a részletes csillagjegyi üzeneteket.

Kos

Vigyázz jobban az egészségedre, figyelj oda a tested jelzéseire. Ne menj ki vizes hajjal a hideg levegőre. Szakmai téren megfelelő ütemben fogsz fejlődni. A jegyedben megalakuló Telihold olyan érzelmeket szabadíthat fel, amelyeket rég éreztél. A pénzed elköltésére kiemelten figyelj szeptemberben.

Bika

Imádod a hasad, ezért nem tudsz semmiféle fogyókúrát betartani. Számíthatsz viszont emésztési problémákra szeptember folyamán, és ha valami súlyosabb gondod lesz, akkor fordulj orvoshoz. A jegyedben, retrográd mozgásban lévő Uránusz fejlődésre ösztönöz, mert különben hajlamos vagy bizonyos dolgokat másnapra halasztani. Szentelj időt a szórakozásra, légy spontán, játékos.

Ikrek

Érzékenyebb leszel szeptemberben, főként fizikai értelemben. Ha szükségét érzed, fordulj orvoshoz, de súlyos dologra nem kell számítanod. Érzelmileg bizonytalan vagy, inkább azt érzed, hogy egyedül szeretnél lenni. Sokszor leszel jókedvű, mosolygós. Ha egyedülálló vagy, akkor könnyen rád találhat a szerelem.

Rák

A kedvezőtlen anyagi helyzeted miatt új álláslehetőség után nézel. Odahaza úgy érzed, hogy senki sem becsüli a munkádat, de ez nem feltétlenül igaz. Fordíts több időt a pihenésre, a párkapcsolatodra, segít a bajbajutottaknak. Tégy rendet a gondolataid között.

Oroszlán

Ha fáradtnak, kimerültnek érzed magad, akkor érdemes multivitaminokat szedned, főként akkor, ha sportolsz, vagy megterhelő fizikai munkát végzel. Olyan időszak veszi kezdetét, amikor anyagilag egyenesbe jöhetsz. Készülj fel a változásra az életedben, amely elhozza számodra a boldogságot.
 
 
 

Szűz

Az első héten a Naptól különleges védelmet kapsz, és ez a központi égitestünk segíteni fog neked, hogy a céljaidat, terveidet megvalósíthasd. Szeptemberben könnyebben megszabadulhatsz a káros szokásaidtól. Most a te időd van, ezért koncentrálj magadra. A jegyedben tartózkodó Merkúr augusztus 6-tól 22-ig lesz jelen, így ezen időszak alatt hatékonyan rendet tehetsz az életedben, csak bíznod kell magadban.

Mérleg

Használd ki a szeptemberi hónapot, mert minden téren remek dolgok fognak veled történni. Függetlenül attól, hogy milyen döntést hozol, csak a legközelebbi családtagjaiddal beszéld meg a részleteket. Vigyázz, hogy kivel flörtölsz, nehogy felboríts egy házasságot, mert az senkinek sem lesz jó.

Skorpió

Úgy érzed, hogy a saját tested ejtett rabul, mert nem tudsz úgy mozogni, ahogyan szeretnél. Igyekezz egészségesen étkezni, rendszeresen mozogni. A retrográd mozgásban lévő Plútó fog okozni némi kellemetlenséget, de ha lesz egy kis önuralmad, könnyebben át tudod vészelni a problémás időszakot, és szabadabbnak fogod érezni magad.

Nyilas

Nagy terveid vannak, ami a szakmai életedet illeti, ezért mindent megteszel azért, hogy magasabb legyen a fizetésed, mert a családodnak meg kell teremtened a jólétet. Egyedül attól félsz, hogy nem lesz elég szabadidőd, és nem tudsz megoldani bizonyos személyes és családi problémákat.

Bak

A Mars a hónap elején okozhat némi problémát. Mikor főzöl, vigyázz az éles tárgyakkal, a forró edényekkel, és mikor takarítasz, a veszélyes vegyszerekkel is bánj óvatosan. A jegyedben tartózkodó Szaturnusz visszahozza a stabilitást az életedben. Figyelj jobban a családtagjaidra, és szeptemberben jó hírt fogsz kapni, legyen az munkahelyi, vagy családi jellegű.

Vízöntő

Szeptember első felében ingerültnek, idegesnek érezheted magad, de a rosszkedv olyan gyorsan fog elmúlni, ahogy jött. Olyan álláslehetőséget kaphatsz, amelyről mindig is álmodtál. Próbálj meg pozitív, kiegyensúlyozott maradni, mert ezáltal tudod bevonzani azokat a dolgokat az életedbe, amelyek fontosak neked.

Halak

A jegyedben tartózkodó Neptunusz retrográd mozgásban lesz, ezért szeptember első napjaiban általános elégedetlenség lehet úrrá rajtad. Próbáld meg elkerülni azokat a helyzeteket, amelyek stresszt, félelmet, szorongást váltanak ki belőled. Újhold után ismét jól fogod érezni magad. Hallgass a megérzéseidre és az éjszakai zabálásokat hagyd abba.
 
 
 

forrás

 
 



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?