Életmód

16 megható kép, ami megmutatja, hogy létezik még emberség a világon!

Manapság gyakran érezhetjük úgy, hogy egy szívtelen világban élünk, ahol már teljesen kihalt az emberség. Tény, hogy nap mint nap láthatunk erre bizonyítékot, de szerencsére akad ellenpélda is szép számmal. Ha nem csak a rossz dolgokra koncentrálunk, akkor láthatjuk, hogy vannak még olyan hétköznapi hősök is bőven, akik példamutató tetteikkel, viselkedésükkel jobbé és szebbé teszik a világunkat.

 

 

 

 




A rendőrök kórházba szállítottak egy anyukát, miután rosszul lett, majd visszamentek a házba, hogy elmosogassanak és vacsorát készítsenek az egyedül maradt 5 gyerek számára.

Egy férfi eladta a szeretett kocsiját, csak hogy kifizethesse a kutyája életmentő műtétjét.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megkérdezték ezt szíriai kisfiút, hogy milyen szupererőt választana magának ha lehetne. Ő pedig azt válaszolta, hogy repülni szeretne, mivel így körberepülhetné az egész bolygót, hogy a világ összes kisgyerekét meghívja magához játszani és teázni.

Egy egyetem hallgatói összegyűltek, hogy megöleljék és vigaszt nyújtsanak egy diáktársuknak, akinek hosszú betegség után elhunyt az édesanyja.

James Harrison immár 60 éve minden héten vért ad, és ezzel rengeteg gyermek életét menti meg. A fotón olyan kisbabák társaságában látható, akik az ő vérének köszönhetően lehetnek életben.

Nem csak az emberség, de az állatság sem veszett még ki a világunkból 🙂 Egy igazi anyuka számára a gyermeke mindennél fontosabb!






Édesapám 20 éven keresztül keményen dolgozott és spórolt, hogy megnyithassa a saját éttermét, ahol a rászorulók ingyen ehetnek.

Miután a 14 éves kutyánk elveszítette a látást, és nem tudott egyedül közlekedni, édesapám úgy döntött, hogy vakvezető ember lesz.

Egy vihar következtében kidőlt a fa, amiben ennek a harkálynak az odúja volt. A helyiek kivágták az odút a kidőlt fából, és ráerősítették egy egy közeli fára.

A Szaúd-Arábiai rendőrök virággal köszöntötték a női sofőröket abból az apropóból, hogy immár ők is törvényesen vezethetnek autót.

 

 

 

 

 




 

 

 

 

Még kisgyerekként adtam édesapámnak egy gyűrűt, ami igazából csak egy kulcstartó karikája volt. Azóta 25 év telt el, de apám még mindig hordja a karikát.

Mexikói és kolumbiai szurkolók emeltek magasba egy kerekesszékes egyiptomi férfit, hogy drukkolhasson a csapatának.

Ennek a rizstermesztő asszonynak a földjére vezettek el 130 millió köbméter vizet abból a thai barlangból, ahová gyerekek ragadtak be. A nő erre ennyit mondott: “Rizst bármikor lehet termeszteni, de gyerekeket nem.”






A férfi egy menhelyről hozta el ezt a kutyát, aki végtelenül hálás volt neki érte.

Ez a munkás feláldozta az ebédszünetét, hogy kíváncsiskodó gyerekeknek elmagyarázza, hogyan is zajlik az aszfaltozás.

Ez az idős bácsi, minden nap eljön erre a helyre ücsörögni egy kicsit az elhunyt felesége fotójával, ugyanis korábban az volt a kedvenc közös elfoglaltságuk, hogy együtt kiültek nézni a tengert.

 

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?