Belföld

Az államcsíny – Miért érvénytelen az Alaptörvény?

Schmitt Pál aláírja az alaptörvényt – Forrás: 24.hu

 
2011. április 18-án Schmitt Pál aláírja az Alaptörvényt, ami már önmagában is elgondolkodásra készteti azokat, akik a dolgok mögé szeretnek látni. Tudjuk, hogy Schmitt Pál pályafutása kérész életű volt, vajon miért Ő volt kinevezve abban az időszakban az ország első emberének. Most itt lefogadom, hogy halvány segédfogalma sem volt, hogy mit ír alá. Aláírása után kitört a plágium botrány és nem egészen 5 hónap után leköszönt.
 
2011-ben többen próbálták rávenni a képviselőket, hogy ne kövessenek el olyan dolgot, ami egyértelműen alkotmányos válságot fog előidézni.
Nézzük miért alakult ki az alkotmányos válság és miért hallgat róla mindenki. Most ki kell jelenteni, hogy az Alaptörvény nem létezik!
 
Dr. Kolláth György szavaival élve: megszületett az, ami eleve halva született.
Miért érvénytelen az alaptörvény?
Amikor az átlag magyar ember, bíróság előtt, közjegyző előtt áll, minden egyes esetben száraz, szószerinti jogszabályokat, hivatkozásokat említenek, odafigyelve arra, hogy még az a betűk is a helyén legyenek.
 
Nem az alkotta meg, akinek joga lett volna rá:
„A Magyar Köztársaságban MINDEN hatalom a népé,..”
AZ ALKOTMÁNYOZÓ HATALOM IS! LEGELSŐSORBAN ÉS LEGFŐKÉPPEN AZ! MINT A NÉP ÖNRENDELKEZÉSI JOGÁNAK AZ ALAPJA, MELY ABBAN JUT ALKOTÓ KIFEJEZÉSRE!
2§ (2) A Magyar Köztársaságban minden hatalom a népé, amely a népszuverenitást választott képviselői útján, valamint közvetlenül gyakorolja.
 
A valamint szónak nagy jelentősége van, hiszen a nép nélkül ezt nem alkothatták meg. 262 országgyűlési képviselő új államot nem hozhat létre és alkotmányt nem helyezheti hatályon kívül.
 
Mit jelent, hogy nem azt alkotta meg?
A Magyar Köztársaság Alkotmánya / 1949.évi.XX.törvény /
19. § /3/ E jogkörében az országgyűlés
a/ megalkotja a Magyar köztársaság Alkotmányát.
 
A hivatkozott pont szerint az országgyűlésnek kizárólag a Magyar Köztársaság Alkotmánya megalkotásához volt joga, csak ehhez, és csak ilyen névvel, ezért érvénytelen az Alaptörvény.
Az országgyűlési képviselők ezt figyelmen kívül hagyták, megsértették az Alkotmányt, melyre 2010-ben felesküdtek.
2010-ben az országgyűlési képviselők felesküdtek a Magyar Köztársaságra és annak alkotmányára, 2012-ben megszegték országgyűlési esküjüket.
Egyet nem szabad elfelejteni, hogy a nép a bizalom elvén delegálta őket, és nem azért, hogy a népet megfosszák és kirabolják mindenéből.
Az Alaptörvény érvényességét az Alkotmány Bíróság soha nem vizsgálta, mivel csak felkérésre vizsgálnak és soha senki nem kérte fel őket!
Az Alaptörvényt elfogadó országgyűlési képviselők államcsínyt hajtottak végre, 2012. január 1-jével létrehoztak maguknak egy új, de jogilag valójában nem létező államot!
 
Az ország földrajzi nevével azonos nevű, Magyarország nevű fiktív jogi képződményt, amihez ellopták a Magyar Köztársaság teljes intézményrendszerét, javait, bevételeit sőt, az állampolgárait is, az ellenzéki képviselők és az alkotmányjogászok pedig az államcsíny tényének elhallgatásával asszisztáltak ehhez! (Mónika Szimuly)
 
Aki ez ellen tenni akar és helyre szeretné állítani a rendszert ezzel egyúttal megszüntetni a törvénytelenül uralkodó, országot ki rabló rezsimet további információt IDE KATTINTVA találhat.

 

Oszd meg, hogy minél több emberhez eljuthasson!

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?