Belföld

Szégyellem magam magyarként.


Magyarország halott. Magyarország kiesett a fejlődő nemzetek köréből.
Magyarországon győzött a butaság és az elvakult gyűlölet, a feudalizmusba visszavezető út. Kilóra megvették Magyarországot a saját pénzünkből.
 
Magyarország nem akar modern, civilizált ország lenni. Magyarország elfogadta, hogy vannak urak és vannak cselédek.
 
A cselédek szavazták meg az urakat aprópénzért. Volt akit 2000-rel, van akit 5000-rel, van akit Erzsébet – utalvánnyal meg lehetett venni, de volt aki 5 kg krumpliért, vagy pár mázsa vizes tűzifáért adta a becsületét. Eldobva a jövő fejlődését, gyerekeik, unokáik lehetősségét attól, hogy valaha ez az ország egy remek hely lesz, ahol élni öröm, büszkeség és kiváltság.
 
A fiatalok máris keresik a kiutat és külföldön képzelik el a jövőjüket, mert ez az ország egy maffiabanda birtokává tette magát demokratikus választás útján (igaz rengeteg csalással is, viszont a végeredményen ez nem változtat).
 


 
A magyarok nem érettek a szabadságra, a demokráciára. A magyar azt szereti, ha önjelölt félistenek megmondják, hogy merre van az arra. Gondolkozni már nem is próbálkozik. Viszont megszállottan ismételgeti amit a szájába rágtak…MIGRÁNS,SOROS.Boldogan hajtja igába a fejét és csakis arra gondol, hogy az aprópénz is pénz és ezért hajlandó lemondani a pillanatnyi örömért a jövő szebb ígéretéről és lehetősségéről is.
 
Nem gondoltam volna, de eljött az idő, mikor kimondom: SZÉGYELLEM,hogy magyar vagyok. Nem vagyok büszke már történelmi nagyjainkra,mert elvették tőlem (kisajátították, ellopták) ezt is a mészáros lórincek és a rogánok, meg a farkas flórik.
A magyar ember megtanult az elmúlt években olyan dolgot ami sosem volt jellemző rá.
Mi egy vendégszerető, barátságos nép voltunk.
Orbán és tettestársai kegyelméből megtanultuk a GYŰLÖLETET. Megtanultuk gyűlölni más országok népeit, de ami a legrosszabb, egymást is megtanultuk gyűlölni. Megtanultuk gyűlölni az erdélyi magyarokat, a felvidékieket, a külhoniakat, a szomszédainkat, barátainkat, ismerőseinket.
Én még magamat is gyűlölöm már.Rossz a közérzetem emiatt és gyanakvással nézek minden emberre.
 
Köszönjük ezt meg Orbán megosztó politikájának! De tegyük ezt úgy, hogy 2/3-ot szavaztunk neki a további gyűlölethez , lopáshoz és az oligarchái gazdagodásához.

Ez a nemzet öngyilkosságot követett el. És ..ami a legdurvább, azt élteti aki öngyilkosságba hajszolta.
Most én is azt mondom, nem érdemes ezért az országért semmit sem tenni. Nem méltó már rá Magyarország…és szégyellem, hogy magyar vagyok…
Régen büszke voltam Magyarországra.
Most Magyarország örülhet, hogy én és néhány kitartó ember még mindig megpróbál itt boldogulni.

OLKT



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?